Paketlista för resan – här är de saker du alltid glömmer

Paketlista för resan – här är de saker du alltid glömmer

Är du en person som vill vara i god tid med att packa resväskan, men som trots detta ofta råkar glömma bort det allra viktigaste? Oroa dig inte, för här kommer en lista på packning som du definitivt bör komma ihåg att ta med på resan. Se till så att du skriver ned de olika punkterna och börjar förbereda på bästa möjliga sätt.

Allt du behöver i necessären

Det finns nog ingenting som är viktigare att ta med på resan än just necessären. Häri bör du inte bara lägga tandborste och tandkräm, utan också deodorant, din borste och möjligtvis ditt smink. Om ni är på väg till ett land med ett varmare klimat kan solkräm sitta på sin plats, och även schampo samt balsam bör alltid få följa med. För att vara på den säkra sidan är det bäst att lägga ner tamponger eller bindor i resväskan, och också huvudvärkstabletter om det skulle behövas. Det är bättre att vara väl förberedd än att stå där tomhänt!

Fräcka leksaker för heta och romantiska stunder

Har du höga förväntningar på resan när det gäller den romantiska biten? Kanske ska du utomlands med din partner och vill se till så att ni kan få det att hetta till i hotellsängen. Om så är fallet får du inte glömma bort att ta med kondomer, glidmedel, batterier till vibrerande leksaker och kanske även ett sexleksaksrengöringsmedel.

Om du inte redan har en härlig sexleksak nära tillhands kan det också vara en bra idé att vända dig till en vibrator bäst i test topplista för att få en praktisk översikt av alla de bästa vibratorerna på marknaden. Om en vibrator inte är diskret nog kan du istället ta beslutet att packa ner en mindre analplugg, geishakulor eller kanske en liten fräck dildo. Kanske du då undrar: Vad kostar en bra dildo? Lyckligtvis nog behöver du i många fall inte betala mer än någon hundralapp för att få en leksak som verkligen håller hög standard.

Ytterligare händig packning

Självfallet finns det mycket mer som ska ner i resväskan än exemplen som vi har gett ovan, men dessa är ganska uppenbara ting såsom kläder – någonting som sällan glöms bort. Vad som dock inte alltid kommer med under packningen är regnkläder och ett paraply för de tråkiga dagarna samt badkläder och en handduk när solen tittar fram.

Om du vill ta det säkra före det osäkra kan en adapter också vara en bra sak att ta med, och detsamma gäller för en lapp eller ett anteckningsblock med de allra viktigaste telefonnumren. Här talar vi om numret till din bank eller de som hanterar din reseförsäkring. Med allt detta i åtanke är du på god väg till en fantastisk resa!

Redaktorerna